Glada sjuksköterskor på Falu lasarett.

Lediga jobb

Se efter om du hittar något som passar just dig!

Lediga jobb, se mer
  • 1
  • 2
  • 3

Jobb och utbildning

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet.

Vår största verksamhet är hälso- och sjukvård men även tandvård, hjälpmedelsverksamhet, kulturverksamhet och utbildning är viktiga delar av Landstinget Dalarnas verksamhet. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration.

Vi vill att du ska ha ett hälsosamt arbetsliv och må bra hos oss. Vi erbjuder därför alla medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på våra anläggningar runt om i Dalarna.

De senaste åren har vi byggt om och byggt till; vi arbetar ständigt med att modernisera och utveckla våra lokaler för att bidra till en god arbetsmiljö.

I Landstinget Dalarna kan du påverka, utvecklas och nå din fulla potential. Här finns möjligheter till olika typer av utbildning, bland annat i samarbete med Högskolan Dalarna och Uppsala Universitet. På Centrum för Klinisk Forskning Dalarna bedriver vi forskningsverksamhet av hög kvalitet.

Landstinget Dalarna har ca 8500 medarbetare i en mängd olika yrken och är därmed länets största arbetsgivare och en viktig del av Dalarnas utveckling.

Vi arbetar för ett hälsosammare Dalarna! Vill du vara med?